Noc výskumníkov na Dni otvorených dverí Volkswagen Slovakia

Volkswagen Slovakia Vás pozýva na Deň otvorených dverí. Podujatie sa bude konať pri príležitosti osláv 25. výročia spoločnosti. Budete mať možnosť prezrieť si na vlastné oči výrobu Volkswagen Slovakia, vyskúšať si vedecko-technické experimenty pripravené v spolupráci s Fakultou informatiky a Fakultou elektrotechniky STU v Bratislave. K tomu všetkému nebudú chýbať hudobní hostia, množstvo známych osobností a pre najmenších bude pripravené detské mestečko.

Dátum: 29. 5. 2016
Čas: 10:00 - 18:00
Vstup: voľný

Hudobní hostia:

Vrbovskí víťazi Adam Ďurica Celeste Buckingham & Majk Spirit IMT Smile Tublatanka

Program:
Prehliadky výroby

Máte príležitosť nahliadnuť do lisovne, karosárne, agregátnej a montážnej haly. Tento rok bude prvýkrát sprístupnená aj pilotná hala. Vstup bude z kapacitných dôvodov regulovaný, preto odporúčame prísť včas.

Európska noc výskumníkov

Tento rok oslávi festival vedy Európska noc výskumníkov na Slovensku svoje 10. výročie a pri tejto príležitosti sa môžete tešiť na viacero sprievodných podujatí, ktoré sa uskutočnia ešte pred samotným festivalom (30. september 2016). Skvelou príležitosťou zažiť naozajstnú mini verziu Noci výskumníkov budete mať počas podujatia Deň otvorených dverí Volkswagen 2016. V areáli závodu Vás bude čakať bohatý celodenný program a skutočnú vedeckú „parádu“, ktorú si pre Vás nachystali naši vedci a výskumníci! Uvidíte pútavé a interaktívne výsledky ich vedeckej práce, do ktorých tajov Vás osobne uvedú a budete sa s nimi môcť príjemne porozprávať o všetkom, čo Vás bude zaujímať!
Viac informácii o programe nájdete tu:
ERN 2016 na DOD VW 1
ERN 2016 na DOD VW 2

Detské mestečko

Prvýkrát budú mať aj najmenší návštevníci svoje pódium a program šitý na mieru. Z detských hviezd vystúpi Mia, detský folklórny súbor Kobylka a Baby Band s populárnymi hitmi od Fíha Tralala. Svojou návštevou nás poctí aj pravý kúzelník. Nebudú chýbať ani skákacie hrady, maľovanie na tvár, guličkový bazén a ďalšie detské atrakcie.

Známe osobnosti

Môžete sa tešiť na hokejovú legendu Ľubomíra Višňovského, automobilového pretekára Mateja Homolu a rekordéra Rainera Zietlowa.

Zóna Volkswagen Slovakia

Ďalšou novinkou bude špeciálna zóna Volkswagen Slovakia, v rámci ktorej sa odprezentujú jednotlivé oddelenia. Jej súčasťou bude aj pódium pre umelcov z radov zamestnancov a oddychová zóna.

Novinka pre mladých pátračov

Zostavte pátračský tím a vďaka netradičnej hre, do ktorej zapojíte svoj dôvtip, rýchly úsudok a postreh, spoznáte bratislavský závod z inej perspektívy. V troj- až šesťčlenných tímoch vyrazíte do areálu, kde budete hľadať rôzne kódy, kľúče a ďalšie indície, ktoré vám pomôžu odhaliť tajomstvo 25-ročného úspechu Volkswagen Slovakia. Najlepšie tímy neminie lákavá odmena.


Kyvadlová doprava: http://bit.ly/1XxqkzU
Plán podujatia: http://bit.ly/1V7PTXF

Viac informácií o podujatí.